Navajas con pimiento y sésamo

Me estreno en este blog hoy porque estoy recogiendo mi casa para la House Warming Party que celebro hoy y hay un periódico que sólo guardaba para traducir esta receta.
La escribo en holandés y, cuando se pase esta vorágine de actividad, la traduzco a castellano.

Scheermessen met parika en sesam

12 Scheermessen
1 rode paprika
2 roma tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden
3 lente-uitjes
4 takjes koriander (detesto el coriandro en exceso y todavía no sé cocinar con el, por lo que cuando lo traduzca lo cambiaré, licencia de traductor) geplukt en fijngehakt
1 eetlepel sesamzaad
1 teentje knoflook
1 mespunt sambal
1 eetlepel olie
1 afgestreken eetlepel aardappelsetmeel
2 eetlepels sojasaus
1 limoen, in partjes gesneden

1. Spoel de scheermessen in ijskoud water
2. Schil de paprika en snijd deze in kleine blokjes
3. Snipper het teentje knoflook fijn. Snipper de lente-uitjes fijn
4. Verhit een weinig olie in een grote pan en voeg de scheermessen mooi open komen
5. Neem de pan van het vuur en haal de scheermessen eruit. Giet het kookvocht in een kom
6. Stoof de paprika en de knoflook aan in een weinig olie, voeg de tomatenblokjes toe en laat circa 3 minuten zachtjes sudderen, voeg de sambal en de lente-uitjes toe.
7. Roer het aardppelzetmeel los in het kookvocht van de scheermessen en voeg de sojasaus toe.
8. Voeg de scheermessen bij de paprika en roer goed om, voeg nu het kookvoght toe en laat alles nog 2 minuten sudderen, bestrooi me het sesamzaad en de fijngehackte koriander.
9. Schik de scheermessen op de boden en serveer me enkele partjes limoen.

3 comentarios:

David dijo...

Por Diooos, tradúcela rápida que estoy llenando los ingredientes de escupitajos...

Por cierto, que paso con la cata de quesos?

Besicos

fy dijo...

12 Scheermessen 12 armas blancas
1 rode paprika 1 paprika redondo
2 roma tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden 2 tomates del lazio, pelados y pintados en bloque
3 lente-uitjes 3 lentejuelas
4 takjes koriander 4 coriandros a taco pulidos y fingidos
1 eetlepel sesamzaad 1 sesamo pelado y triste
1 teentje knoflook (por amor al buen gusto no lo repito)
1 mespunt sambal 1 samba al mes y punto
1 eetlepel olie 1 oleo pelado
1 afgestreken eetlepel aardappelsetmeel 1 ingrediente sorpresa pelado (ya vale de pelar, no?)
2 eetlepels sojasaus 2 sojas peladas (ya te digo)
1 limoen, in partjes gesneden 1 limon en la partie, creo

1. Spoel de scheermessen in ijskoud water 1 Espolear las armas blancas en agua fria fria
2. Schil de paprika en snijd deze in kleine blokjes 2 Esquilar el paprika en (estornudo) boxers de calvin klein(e)
3. Snipper het teentje knoflook fijn. Snipper de lente-uitjes fijn 3 Esnipar el tiente de (eso) fino. Esnipar también las lentejulas
4. Verhit een weinig olie in een grote pan en voeg de scheermessen 4 Verificar que hay un gran pan y esconder en el las armas blancas
mooi open komen y Moi se lo come
5. Neem de pan van het vuur en haal de scheermessen eruit. 5 Ven con el pan, no seas burro, y sacalas de dentro
Giet het kookvocht in een kom No olvides poner el punto com
6. Stoof de paprika en de knoflook aan in een weinig olie, 6 Para continuar con la traducción dejen un sobre con 12.000 Florines en la dirección siguiente:

fy dijo...

waroom is er geen foto? Groetjes, Jorge, maar je moet alleen in Spaans schrijven. Tot zins.